Veritel.ro : compară cele mai bune oferte de internet și telefonie

0
588
Veritel, oferte, internet, telefonie
Reclamă

Veritel vă ajută să găsiți cele mai noi si mai bune oferte de internet și telefonie existente pe piață.
ANCOM ( Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii ) pune la dispoziţia utilizatorilor site-ul veritel.ro.
Prin intermediul aplicatiei de pe site, utilizatorii au posibiltatea de a compara cele mai bune oferte de telefonie fixă, mobilă şi internet existente pe piaţă, înainte de a alege un anume furnizor sau o anume ofertă.

Prin intermediul aplicației Veritel puteti alege :
– Tipul de contract : – abonament sau cartelă ;
– Cat de frecvent folositi serviciile de comunicatii precum si estimarea costurilor de servicii nationale, internaționale și roaming in funcție de tara de destinaţie .

Citește si : PHONE TESTER : APLICAȚIE DE TESTAT TELEFOANE

Cum functionează Veritel.ro ?

Primul pas pentru utilizarea aplicaţiei Veritel, este să alegi categoria de servicii pentru care doreşti să compari ofertele disponibile pe piaţă. Poţi alege dintre:
– Telefonie mobilă și internet pe mobil
– Telefonie fixă
– Internet pe laptop
– Internet fix
– Pachete de servicii, care pot include două sau mai multe servicii. De exemplu, dacă optați pentru un abonament de telefonie mobilă, puteți estima consumul lunar sau zilnic de unităţi, minute, SMS, MMS, Megabytes .

In cazul abonamentelor

Unităţile (minute, SMS, MB etc. ) unităţile estimate sunt utilizate uniform în perioada de referinţă de 30 zile. Dacă optaţi pentru un consum zilnic, sistemul înmulţeşte valorile introduse cu 30 pentru a obţine un consum lunar.

Reclama

În cazul cartelelor preplătite

– încărcările necesare pentru acoperirea consumului estimat sunt toate de acelaşi fel (ale aceleiaşi oferte). De exemplu, în cazul în care consumul estimat nu poate fi acoperit de o încărcare de 4 Euro, sistemul va adăuga numărul necesar de încărcări de 4 Euro pentru a acoperi în totalitate acel consum.
– sistemul foloseşte prezumţia că ofertele comerciale pot permite ca (extra)opţiunile cu unităţi incluse aferente cartelelor să fie reîncărcate (activate) şi de mai multe ori într-o lună.

Mai multe detalii despre cum funcționează aplicatia Veritel , precum si algoritmul de calcul, puteti găsi aici

Reclama