Găzduire Web Gratuită – Hostinger.ro îți oferă 1000 MB spațiu

0
489
hostinger.ro
Reclamă

Cei care vor să își dezvolte un site web, cum ar fi de exemplu un blog, Hostinger.ro oferă 1000 MB spațiu gratuit. Planul gratuit este doar pentru teste sau site-uri de mici dimensiuni, care nu utilizează multe resurse. Pentru un site serios, planurile Premium și Business sunt potrivite. Acestea oferă mai multe resurse, caracteristici și nu există niciun risc în a le testa pentru că Hostinger oferă garanția returnării banilor în 30 de zile.
Hostinger.ro este deosebit prin faptul ca nu afișează reclame pe site-ul tău in mod obligatoriu așa cum fac alți furnizori de hosting.
Odată ce ai creat contul ai acces instant la Panoul de Control si la toate funcțiile pe care acesta le include.

Panoul de control nu este un panou CPanel, așa cum suntem obișnuiți să-l vedem la alți furnizori de Găzduire web însă este ușor de folosit.

Panoul de Control de la Hostinger.ro dispune de un Website Builder – pentru cei care vor să iși construiască un site simplu si rapid cu ajutorul unui asistent de instalare, de unde putem alege un template, putem adauga meniuri, butoane, formulare, videoclipuri youtube…etc., de asemenea pentru crearea unui site, mai avem posibilitatea să folosim Instalatorul Automat aflat tot in Panoul de Control, de unde putem instala peste 100 de aplicatii, cum ar fi WordPress, Joomla, Drupal, phpBB, actualizate la cele mai noi versiuni.

Panoul de Control mai dispune si de un configurator php de unde putem alege versiunea de PHP. Această functie este ideală si celor care folosesc aplicatii mai vechi, cum ar fi Joomla 1.5 si au nevoie de o versiune php mai veche, precum si celor care folosesc aplicatii mai noi si au nevoie de ultima versiune de php.
Avem posibilitatea sa alegem următoarele versiuni de PHP : php5.2, php5.3, php5.4, php5.5, php5.6 si php7.0, php7.1, php7.2
De toate aceste lucruri putem beneficia in mod gratuit fara condiții contractuale si fără ca cei de la Hostinger.ro să ne pună reclame pe site, link-uri text sau tot felul de popup-uri enervante.

Daca v-ați hotărat vă puteti deschide oricand un cont gratuit si puteți trece in orice moment la un cont Premium ( vezi detalii ), pentru a beneficia de spatiu nelimitat, in cazul in care aveți nevoie.

Reclama

Vă puteti crea un cont de găzduire web gratuită aici : Creeaza Cont

Reclama