Inselatorie pe site-ul de anunturi la24.ro

  5
  631
  la24
  Reclamă

  Inselatorie la Timisoara!!! NU E GLUMA.
  Am fost sunat ieri de o femeie care m-a intrebat daca sunt de acord sa fie copiate anunturile mele de pe olx.ro pe la24.ro. Am spus ok.
  Apoi mi-a spus ca deoarece am acceptat acest lucru sunt beneficiarul unui VOUCHER in VALOARE DE 150 EURO pentru produse cumparate de pe la24.ro. Mi-a spus ca voi primii pinul a doua zi prin curier.
  Cum doar ce ma trezisem am spus ok, fara sa mai cer alte detalii.

  Astazi am fost sunat de acesti curier, care au spus ca sunt de la Express Courier.
  – M-au sunat cand au plecat spre mine sa ma intrebe daca pot sa vina, daca sunt acasa.
  – M-au sunat acelasi tip cand a ajuns.
  Deoarece nu voiam sa ma incalt si sa cobor i-am spus sa vina el sus sa imi aduca plicul.

  Atunci cine era la telefon mi-a spus ca il doare piciorul ?! si nu poate sa „mai” urce, doar daca urca colegul.
  Am spus ok, cobor eu, si m-am dus jos.
  Cand am ajuns am cautat masina de curier si nu o gaseam. Se pare ca era un golf (3 sau 4) relativ mic, negru metalizat in care erau doi tipi.

  Pe portiera era lipita o hartie A4 pe care scria cu rosu „Express Courier”. Acestia mi-au spus ca trebuie sa platesc 25lei transportul.
  Deoarece cine mi-a spus de acel voucher de pe la24.ro nu mi-a spus nimic de vreo plata de transport am incercat sa sun la ei inainte sa platesc ceva.
  Am sunat la acel numar care ma apelase si surpiza: „numarul nu poate fi contactat”.

  Citește și :  Femeia la Volan. Cum conduce o femeie mașina

  Le spun ca nu sunt sigur despre ce este vorba si voi incerca sa ii contactez pe cei de pe site sa ma lamuresc exact despre ce este vorba si voi amana livrarea, si am plecat.
  Ajuns acasa am constatat ca cei de la la24.ro nu au date de contact, nu au firma, nu au adresa, nu au telefon. Tot ce au este o rubrica unde sa trimiti un mesaj, iar cand incerci sa trimiti un mesaj… eroare.
  Asadar fiti atenti la acesti TEPUITORI care va pun sa platiti bani degeaba pe NIMIC!
  Daca plateam acei 25lei banii ajungeau la acei tepari, care m-au mai sunat o data in acea zi, discutand de ceva adresa de pe Aleea Studentilor, semn ca aveau sa tepuiasca astazi mai multe persoane.
  Daca stai sa te gandesti sa iti dea cineva un „voucher” de 150euro este in Romania pentru nimic este putin probabil, si bineinteles, ce am patit confirma probabil zicala ce atunci cand ceva este prea frumos sa fie adevarat de obicei nu este.

  Reclama

  Reclama